VALİ AKSOY DİJİTAL TIRI ZİYARET ETTİ

VALİ AKSOY DİJİTAL TIRI ZİYARET ETTİ

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, geçtiğimiz Salı günü Efeler ilçesine gelerek vatandaşların ziyaretine açıldığı 'İletişim Başkanlığı Dijital Tırı'nı ziyaret etti.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Tırını ziyaret etti.

Efeler ilçesinde bulunan Atatürk Kent Meydanında 23 Mart'ta ziyarete açılan ve bugün kentten ayrılacak olan Dijital Tırı gezen Aksoy, İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun’dan bilgi aldı.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Aksoy, "İlimizde son teknolojik gelişmeleri, ülkemizin değerlerini, üretimlerini belirli ölçüde buradan paylaşma adına önemli bir çalışma. Bu anlamda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Vali Aksoy, eski görev yeri Kocaeli'de sondaj çalışmalarını da takip ettiği Fatih Sondaj Gemisi ile tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti ve "Fatih Sondaj Gemisi'ni ilk görevine Kocaeli’den uğurlamıştık. Benim için de önemli ve anlamlı bir buluşma oldu burada. Özellikle insansız hava aracında (İHA) Türkiye önemli bir çalışma ortaya koydu. Dünyanın en önemli ülkelerinden biri haline geldi. Bu projeyi, ülkemizin sahip olduğu birçok özelliği burada paylaşma adına önemli bir çalışma olarak görüyorum." dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler