VALi AKSOY’DAN KOÇARLI'YA ZİYARET

VALi AKSOY’DAN KOÇARLI'YA ZİYARET

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Koçarlı İlçesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın Valiliğine atanan Hüseyin Aksoy İlçe ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaret kapsamında Koçarlı Kaymakamlığı ve Koçarlı Belediyesini ziyaret eden Aksoy  Sahada devam eden çalışmaları yerinde incelemelerde bulunarak İlçe Kahvesinde vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretine Koçarlı Kaymakamlığı ile başlayan Vali Hüseyin Aksoy burada Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli’den İlçe ile ilgili brifing aldı.

Ziyaretine Koçarlı Belediyesi ile devam eden Aksoy Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın İlçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili brifing aldı.

ÇALIŞMALARI SAHADA İNCELEDİ

Belediye ziyareti ardın Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın daveti ile sahada incelemelerde bulundu. İlk olarak Tarihi Cihanoğlu Kulesini ziyaret eden Vali Aksoy Belediye Başkanı Kaplan’dan  Kamulaştırma ve Restorasyon çalışma aşamaları ile ilgili bilgi alarak ardından İnşaatı devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Vali Aksoy ilerleyen günlerde ihalesi yapılarak Islah çalışması başlayacak olan, Kocababa deresindede incelemelerde bulundu.

İLÇE KAHVESİNDE VATANDAŞLARI DiNLEDİ

Sahada Belediye çalışmalarını inceleyen Vali Aksoy ilçede bulunan Kahvede vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi ve vatandaşlarla sohbet etti.

bb1ebe15-c06a-42c0-90fa-7ffbc6605c78.jpg

34c1aa40-1375-4b38-b1a6-5ae060fb1fb4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler