Vali Aksoy'dan koronavirüs denetimi

Vali Aksoy'dan koronavirüs denetimi

Aydın’ın Yağcılar çarşısında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine ilişkin denetimler yapıldı.

İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelge doğrultusunda bugün tüm Türkiye’de koronavirüs denetimleri gerçekleştirildi. 

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’da Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunana Yağcılar çarşısında koronavirüs salgını tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol etti. 

Esnaflarla sohbet eden Vali Aksoy dükkanların içine girerek sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulup uyulmadığını sordu. Esnaflardan sosyal mesafe ve maske kurallarına uymayan müşterilerin uyarılmasını rica etti.

‘’BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZDAN İSTİRHAMIMIZ MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK’’

Yağcılar çarşısı içinde denetimlerini tamamladıktan sonra açıklamalar da bulunan Vali Hüseyin Aksoy, ‘’Bugün tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da bütün birimlerimizle beraber pandemi kurallarına uyulup uyulmadığını denetlemek üzere alandayız. Özellikle bütün vatandaşlarımızdan istirhamımız maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları. Kurallara herkes uyduğu takdir de virüsle mücadele de çok önemli bir başarıyı yakalamış olacağız’’ dedi.

‘’ÖZELLİKLE SON SÜREÇTE SAYILARIMIZDA ARTIŞLAR OLABİLİYOR’’

Vali Aksoy, özellikle son süreçte vaka sayılarında ki artışlara vurgu yaparak, ‘’Pandemi konusunda toplumumuzun daha duyarlı olması ve konulan kurallara titizlikle uyulması hepimizin geleceği açısından büyük önem taşıyor.  Aydın’da yaşayan bütün vatandaşlarımızdan talebimiz, kurallara uymalarıdır. Uymayanlar varsa o kişiler mutlaka ilgili birimlere bildirilmelidir. Bizim temel amacımız toplumumuzun sağlığını korumaktır. Amacımız ceza kesmek değildir. Toplumumuzun bütün bireyleri ortak hareket ederek virüsle mücadele konusunda katkı sunmaları bizim talebimizdir’’ açıklamalarında bulundu.

‘’SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Açıklamalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy, ‘’Pandemi noktasında Aydın’da önemli bir çalışma ortaya konmuştur. Bu nokta da katkı sunan bütün kişi ve kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu mücadele de büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.  Güvenlik birimlerimiz, sosyal destek gruplarımızın çok önemli katkıları var. Bu mücadele de katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum’’ cümlelerine yer ver verdi.

img-1594.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler