Vali Aksoy'dan müze açılışı hakkında açıklama

Vali Aksoy'dan müze açılışı hakkında açıklama

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin açılışa hazır olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımları ile açılmak için gün saydığını söyledi.

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in doğup büyüdüğü Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'nde girişe yakın bir alanda, şehadetinden önce özlemini dile getirdiği Çine Çayı'nın kenarında inşa edilen Adnan Menderes Demokrasi Müzesi açılmak için gün sayıyor. Yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine hazırlanan müzenin Ağustos ayı içerisinde açılacağı yönündeki iddialara yanıt Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'dan geldi.

"HENÜZ NET BİR TARİH YOK"

Müzede çalışmaların tamamlandığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun programlarının müsait olmasıyla birlikte açılışın gerçekleştirileceğini söyleyen Vali Aksoy, "Çalışmalar tamamlandı. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve İçişleri Bakanımızın programlarına göre açılış yapılacak. Tabii şu anda bir şey söyleyemiyoruz, sayın Cumhurbaşkanımızın programı ne zaman müsait olursa o zaman açılacak" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler