VALİLİKTEN YILBAŞI ZİYARETLERİ AÇIKLAMASI

VALİLİKTEN YILBAŞI ZİYARETLERİ AÇIKLAMASI

Aydın Valiliği, yeni tip koronavirüs kısıtlamaları gölgesinde geçecek 2021 yılbaşı kutlamaları hakkında yaptığı açıklamada Aydınlı vatandaşlardan önlemlere dikkat etmelerini rica etti.

Yeni tip koronavirüs kısıtlamaları altında geçecek 2021 yılbaşı kutlamaları öncesi Aydın Valiliği kamuoyu açıklaması yaptı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı 31 Aralık-4 Ocak tarihleri arasında vatandaşların koronavirüs önlemlerine dikkat etmesini ve ziyaret gerçekleştirilmemesinin büyük önem arz ettiğini vurgulayan Valilik, Aydınlı vatandaşlardan koronavirüs tehdidini göz önünde bulundurmalarını rica etti. Yapılan açıklamada, "Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran Koronavirüs salgınına karşı ilimiz ve ülkemiz genelinde mücadele tüm alanlarda başarıyla sürdürülmektedir. Bu zor günleri, Devletimiz, Hükümetimiz ve Milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyoruz. 

Bu süreçte; vatandaşlarımız tarafından, alınan tedbirlere uyulması, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmesi mücadelemize güç katmaktadır.

Havaların soğuması ile birlikte kişilerin kapalı ortamlarda geçirdikleri sürenin uzaması Covid-19 salgınının yayılmasını artırdığından yılbaşında aile, komşu, arkadaş vb. ziyaretlerin yapılmaması önem arz etmektedir. 

Aydınlı vatandaşlarımızın yılbaşında ziyaretler gerçekleştirmemeleri ve bu konuya riayet etmeleri önemle rica olunur." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler