Van’dan Aydın‘a gönül köprüsü

Van’dan Aydın‘a gönül köprüsü

Van’da AK Parti Teşkilatı, Kızılay’ın düzenlediği kök hücre ve donör bulma kampanyasına destek için bir araya geldi.

Kızılay yetkilileri tarafından Aydın’da yaşayan Can Umut Taşkan için kök hücre ve uygun donör bulma kampanyası düzenlendi.

Kampanyaya AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, İl Başkan Vekili Abdullah Çalım ve çok sayıda kişi destek verdi.

Kampanyaya destek vermek için gelen AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar şu açıklamalarda bulundu:  "Can Umut Taşkan 16 yaşında ve yaklaşık 8 yıldır ilik kanseri tedavisi gören bir kardeşimizdir. Van’dan Aydın’a kadar gerekli olan donörlük kampanyasına destek olmak için buradayız. Ben buradan hem halkımızın bilinçlenmesi adına hem de bağışta bulunmak isteyenler için bir çağrıda bulunmak istiyorum; Bizim Can Umut’larımız ölmesin bizim vereceğimiz kan bağışlarıyla yaşasınlar. Ülkemize, anne ve babalarına hayırlı evlatlar olsunlar. İnşallah Van’daki gençler başta olmak üzere bütün vatandaşlarımız bu konuda daha duyarlı olurlar."

"BU TÜR BAĞIŞLARIN YAPILMASI ELZEMDİR” 

Van’dan Aydın’a bir gönül köprüsünün kurulması bizim için memnuniyet verici bir durumdur diyen İl Başkan Vekili Abdullah Çalım ise: "Kızılay’a gönül vermiş insanlara buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür bağışların yapılması elzemdir. Kızılay’da zaten bu konuda büyük başarı gösteriyor" dedi. 

"VAN HALKI BU KONUDAKİ DUYARLILIĞINI GÖSTERİP DESTEK OLUYOR”

Kök hücre bağışçısı bulmak için burada bulunduklarını ve Van halkının bu konuda duyarlı olduğunu belirten Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Şüheda Yaşın, "Biz caddeye çıkıp bu konuda kök hücre bağışçısı arıyoruz diye sorduğumuzda Van halkı bu konudaki duyarlılığını gösterip destek oluyor. 4 saat gibi kısa bir sürede yaklaşık olarak 60 bağış topladık" diye konuştu.

whatsapp-image-2022-08-04-at-10-49-58.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler