Vatan Partili Özkan: Kasetle Cumhurbaşkanı olmak isteyen Kılıçdaroğlu'na milletimiz geçit vermemiştir

Vatan Partili Özkan: Kasetle Cumhurbaşkanı olmak isteyen Kılıçdaroğlu'na milletimiz geçit vermemiştir

Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Doğan Özkan seçim sonuçlarına yönelik eleştiriler yaptı.

Özkan; “Türkiye’nin geleceğinde bölücülerle pazarlık yapanlar, FETÖ’nün kaset operasyonlarına sığınanlar olmayacaktır. Milletimiz, kasetle CHP Genel Başkanı olan Kılıçdaroğlu’nu yine kasetle cumhurbaşkanı yapma planlarına geçit vermemiştir” ifadelerini kullandı.

14 Mayıs seçim sonucuna yönelik Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Doğan Özkan, “Bu seçimin kaybedeni Kılıçdaroğlu’dur…”

Sandıktan çıkan sonuçlara göre analiz yapan Özkan, “Türk Milleti, HDP/PKK ile ittifak yapanların, Türkiye’nin geleceğinde olmayacağını bir kez daha ifade etmiştir. Bu sonuçlar sürpriz değildir. Milletimiz her zaman olduğu gibi 14 Mayıs’ta da Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’yı hapisten çıkarmayı marifetmiş gibi sunanlara, KHK’lıları hapisten çıkarmayı vadedenlere, özelleştirmeci ve piyasacı ekonomi programlarını savunanlara, kaset kumpaslarının arkasına sığınanlara geçit vermemiştir” dedi.

Özkan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın seçim gecesi sonuçlara yönelik açıklamalarına karşı şu ifadeleri kullandı; “Seçim sürecinde ‘13. Cumhurbaşkanımız, kazanıyoruz, öndeyiz’ açıklaması yapanların seçim akşamında ‘Milletimiz ikinci tur diyorsa, başımızın üstünedir’ demesi kaybettiklerinin beyanından başka bir şey değildir. YSK’nın oy işleme sisteminin İlçe - İl - Merkez şeklinde ilerlediğini bilmelerine rağmen seçim akşamında YSK’nın veri girişine suç bulanların görmek istemediği gerçek; Türk Milleti özellikle ABD’den yönelen seçime müdahale söylemlerine geçit vermeyeceğidir”

Son olarak Özkan, “Açık ifade edelim; bu seçimin kaybedeni Kılıçdaroğlu’dur. Masa krizi, milletvekili listelerinin belirlenmesinde çıkan kavgalar, seçim kazanılmadan bakanlık hesabının yapılması karşısında vatandaşlarımız sandıkta en net cevabı vermiştir. Türkiye’nin geleceğinde bölücülerle pazarlık yapanlar olmayacaktır. Türkiye’nin geleceğinde FETÖ’nün kaset operasyonlarına sığınanlar olmayacaktır. Kasetle CHP Genel Başkanı olan Kılıçdaroğlu’nu yine kasetle Cumhurbaşkanı yapma planlarına milletimiz geçit vermemiştir. Milletvekili seçimlerinde de CHP’nin aldığı oy oranı bu durumun açık bir sonucudur” sözlerini ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler