Veyis Kanber: En iyisi biziz

Veyis Kanber: En iyisi biziz

TFF 3. Lig 3. Grup’ta harikalar yaratan Efeler 09 SFK’da Teknik direktör Veyis Kanber, son maçı kazanarak ligi 3. sırada tamamlamak istiyor.

(Haber: Enes UZUN)

Tarihinde ilk kez 2’nci lige çıkmak için Play Off’larda mücadele edecek olan Efeler 09 SFK, ligde 3’üncülüğü garantilemek istiyor. Ligde oynadığı son 10 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Efe hafta içi küme düşme potasında bulunan Fatsa Belediyespor’u 5-0 mağlup ederek 3’üncü sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Son hafta mücadelesinde lider 68 Aksarayspor’a konuk olacak yeşil beyazlı ekip maçın hazırlıklarına dün yaptığı idman ile başladı. Bugün yapılan idman öncesi Fatsa ve son hafta oynanacak olan Aksaray maçlarını değerlendiren Teknik Direktör Veyis Kanber,

"TAKIM RİTMİNİ BULDU"

Son haftalarda alınan galibiyetlerle takımın ritmini bulduğunu belirten Kanber, “Verilen aralarda takımımız çok etkilenmişti, dönemi biraz sıkıntılı atlattık. En son Bursa takımına yenildik, ondan sonraki 10 haftalık süreçte maç kaybetmedik ve takım ritmini buldu. Fatsa maçı da bizim çıkış maçımız oldu diğer maçlarda da olduğu gibi 4-5 gol attı oyuncularımız. Şimdi önümüzde Aksaray maçı var. Aksaray şampiyonluğa oynuyor, bizim maçta da kesin galip gelmeleri gerekiyor. Onlar içeride Bursa’da oynadığı maçta berabere kalarak avantajlarını kaybettiler bizim maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklar. Ama onların şampiyonluğu bizi ilgilendirmiyor biz Play Off’lara 3’üncü sırada girmek istiyoruz. Takımızda bütün hazırlıklarını o yönde yaptı. Aydın’da yapacağımız son antrenmanla akşam Aksaray maçı için yola çıkacağız.” dedi.

TAKVİM BELLİ OLDU

Play Off maçlarının takviminin belli olduğu belirten Veyis Kanber, “Play Off maçlarının takvimi belli ilk maçımızı cuma günü oynayacağız. Tabii kaçıncı bitireceğimizde önemli 3’üncü bitirirsek 6’ncı ile 4’üncü bitirirsek 5’inciyle karşılaşacağız. Ama 3’üncü bitirmenin şöyle bir avantajı var ilk turda kendi evinizde oynayacaksınız, ikinci turda rakip sahada oynayacaksınız bu da önemli bir avantaj sağlayabilir. Tabii 3 veya 4’üncü bitirmek büyük avantaj.” dedi

"EN İYİ TAKIM BİZİZ"

Efelerin en iyi takım olduğu oyuncularına aşıladığını söyleyen Kanber, Takıma 3’üncü hafta dahil oldum, 3,4 ve 5’inci haftalarda berabere kaldık o süreçte benim biraz daha iyi tanımam, taşları yerine oturmak, bazı oyunculara dokunmam gerekiyordu pozisyon anlamında. Bu bahsettiğim süreç biraz sancılı geçti, puan kayıplarımız oldu içerde ve dışarda maç kazanamadık. Tabii bu süreci daha iyi geçirseydik, sezon başında daha hazır bir takımla girseydik farklı olabilir miydi bilmiyorum ama 6’ncı haftadan sonra takımları gördükten sonra haftalarca oyuncularıma şunu söyledim bütün takımları gördüm en iyi takım biziz dedim. Onun için her maçı şampiyonluğa oynuyormuş gibi oynayalım, takım gibi çıkalım sahaya dedim. Şimdi geldiğimiz süreçte ise kimse Efeler kulübü ile Play Off’larda oynamak istemiyor. Kulüp olarak tek gayemiz 2’nci lige çıkmak.” ifadelerini kullandı.

"AİLE GİBİYİZ"

Kısa sürede gelen başarıyı aile ortamına bağlayan Veyis Kanber, “Kısa sürede büyük bir başarı var. 2 senelik bir kulübüz BAL’da şampiyon olduk şimdide 3’üncü ligde şampiyonluğu kovalıyor. Buradaki en önemli faktör kesinlikle oyuncu grubu. Karakter koyabilen, karakterini yansıtabilen bir oyuncu grubuna sahibiz bizde oyuncularımıza abilik yapıyoruz. Başkanımız Eymen Atay bu işi bilen birisi onunla iletişimiz çok iyi. Takımda basın sorumlusundan aşçısına kadar bir aile ortamı var." diye konuştu.

resim-2023-05-18-152828989.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler