Veyis Kanber: "İstanbul'dan avantajla dönmek istiyoruz"

Veyis Kanber: "İstanbul'dan avantajla dönmek istiyoruz"

TFF 3. Lig Play Off turunun tamamlanmasının ardından gözler yarı final maçlarına çevrildi. Teknik direktör Veyis Kanber yarı finalde karşılaşacağı Beyoğlu’nu geçip final maçı olan Kepez karşısında hazır bulunmak olduğunu söyledi.

(HABER: Enes UZUN)

Tarihinde ilk kez 2’nci lige çıkmak için mücadele eden Efeler 09 SFK, Play Off 1. tur karşılaşmasında Hopaspor’u 1-0’lık skorla geçerek adını yarı finale yazdırmıştı. Çift maç eleme usulü oynanacak olan maçın ilk ayağı 2 Haziran Cuma günü Beyoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Cuma günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı idman ile devam eden yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Veyis Kanber kritik maç öncesi açıklamalarda bulundu.

TAKIM OLARAK İYİ DURUMDAYIZ

Beyoğlu ile iki kez karşılaştıklarını söyleyen Veyis Kanber, "Her iki takımda futbol oynamaya çalışan takımlar iki takımda futbol oynamak isteyince ortaya çok keyifli maçlar çıkıyor. İlk maçta bizim eksiklerimiz çok fazlaydı, ikinci maçta da dışarıda oynadığımız saha sentetik zemin bizi oldukça zorlamıştı. Şimdi sentetik sahada takım olarak biraz daha tecrübelendik. Sonraki antrenmanımızı da sentetik sahada gerçekleştireceğiz. Oynamaya çalışan bir takım yine ortaya zevkli maçlar çıkacak. Haftaya çarşamba günü içeride oynayacağımız Beyoğlu maçına da bir avantaj sağlamak amacıyla İstanbul’a gideceğiz. Takım olarak iyi durumdayız. Hedefimiz final maçında Kepez karşısında sahada hazır bir biçimde sahada olmak.” dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler