Vicdansız sürücü göz altına alındı

Vicdansız sürücü göz altına alındı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kimliği belirsiz bir kişi, köpeği motosikletin arkasına iple bağlayıp, yolda kilometrelerce koşturdu. Acımasız sürücünün bu anlarını diğer sürücüler cep telefonlarının kameralarıyla kayda aldı. Görüntülerin sosyal medyada dolaşm

Olay, Aydın-Denizli karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, . Denizli’den Aydın istikametine seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, kullandığı motosikletin arkasına iple bağladığı bir köpeği kilometrelerce sürükledi. Bu anları kameralarıyla kayda alan diğer sürücüler, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Paylaşımın ardından Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri acımasız sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

 

KISA SÜREDE YAKALANDI

 

Konuyla ilgili Aydın Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Aydın Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünce;  Sosyal Medya üzerinden yayınlanan bir video da, vatandaşın motosikletinin arkasına köpeğini bağlayarak koşturması ve hayvana eziyet etmesi olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde Nazilli nüfusuna kayıtlı A.Ç.  isimli şahıs 03.02.2020 günü Nazilli İlçesinde yakalanmış olup gereği için Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.”

 

Öte yandan sürücü A.Ç. 'Kabahatler Kanunu' kapsamında 773 lira idari para cezası kesilmesinin ardından serbest bırakıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler