VİRÜS 1 HAFTADA AYNI AİLEDEN 3 CAN ALDI

VİRÜS 1 HAFTADA AYNI AİLEDEN 3 CAN ALDI

Germencik'te geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Yusuf Karapınarlıoğlu ve annesi Durcihan Karapınarlıoğlu'nun ardından ailenin babası Nihat Karapınarlıoğlu'da aynı sebeple hayata gözlerini yumdu.

Koronavirüs Aydın'da can almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta koronavirüs nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Durcihan Karapınarlıoğlu'nun ardından oğlu Yusuf Karapınarlıoğlu'da aynı sebeple hayata gözlerini yummuştu. Germencik ilçesine bağlı Hıdırbeyli Mahallesi'nde yaşayan ailenin babası Nihat Karapınarlıoğlu'nun da virüs nedeniyle hastanede tedavi altında olduğu bilgisi paylaşılmıştı.

Yaşlı adamın acı haberi geçtiğimiz gece saatlerinde geldi. Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan adamın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Germencik ilçesine bağlı Hıdırbeyli Mahallesi'nde yaşayan aile fertlerinin bir haftada virüs nedeniyle ardı ardına hayatını kaybetmesi sevenlerini ve tüm ilçeyi yasa boğdu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler