WhatsApp'ta yeni özellik!

WhatsApp'ta yeni özellik!

WhatsApp, sesli mesajlar için "ön dinleme" özelliğinin getirildiğini duyurdu.

Popüler mesajlaşma platformları arasında ilk sıralarda yer alan WhatsApp, kullanıcılardan gelen talepleri değerlendirdi. WhatsApp, sesli mesaj göndermeye imkan tanıdı. Böylece WhatsApp kullanıcıları, biriyle sohbet ederken, mesaj metni yazamadığı durumlarda sesli mesaj gönderebiliyor. Ancak Instagram ve Facebook gibi Meta çatısı altında bulunan WhatsApp, sesli mesaj göndermeden önce dinleyip kontrol etmenize izin vermiyor. WhatsApp kısa bir süre önce yeni bir duyuru yaptı.

“SESLİ MESAJLAR İÇİN BİR ÖN DİNLEME ÖZELLİĞİ”

WhatsApp, sesli mesajlar için bir ön dinleme özelliğini yayınladı. Bu özellik, sesli mesajları göndermeden önce belli belirsiz bir anlam ifade edip etmediğini, yanlış bir şeyler söyleyip söylenmediğini kontrol edilmesine olanak sağladığını duyurdu.

"SESLİ MESAJIN ÖN İZLEMESİ NASIL YAPILACAK?"

WhatsApp’ın yayınladığı yardım sayfasına göre, bir ses kaydını bitirmek için 'durdur' düğmesine bastıktan sonra sesli mesajı dinleme seçeneği görünüyor. Ardından 'oynat' simgesine tıklayarak ön dinlemesini yapabilir, çöp kutusu ile simgelenen tuşa basarak silebilir veya hiçbir sorun yoksa gönder tuşuna tıklayarak sesli mesajı gönderebiliyorsunuz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler