Yalkıdere Köprüsü hizmet vermeye başladı Başkan Kaya yeni köprüyü inceledi

Yalkıdere Köprüsü hizmet vermeye başladı Başkan Kaya yeni köprüyü inceledi

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın girişimleri ile İncirliova Belediyesi ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün (DSİ) işbirliği ile Yalkıdere Çayı üzerine yapılan köprü tamamlanarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

İncirliova’da belediye ve devlet kurumlarının işbirliği ile yapımına başlanılan yatırımlar hizmete girmeye başladı. Yalkıdere Çayı üzerinde aşırı yağışlarda meydana gelen su taşkını ve sel nedeniyle tedbir amaçlı olarak yıkılan köprünün yerine yaklaşık iki ay önce Başkan Kaya'nın girişimleri ile yapımına başlanılan yeni köprü tamamlandı. 12 metre genişliğe ve 16 metre uzunluğa sahip olan köprünün tamamlanmasının ardından yaya ve araç geçişleri sağlanmaya başladı.

YENİ PROJELER YOLDA

Başkan Kaya, Başkan Yardımcıları Metin Korucu ve Polat Tanrıkulu ile birlikte yapımı tamamlanan köprüde incelemelerde bulundu. Yalkıdere Çayı üzerinde hizmet vermeye başlayan köprüye ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Yalkıdere Çayı üzerinde belediyemiz ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüz (DSİ) iş birliği ile yapımına başladığımız köprümüzü tamamlayarak hizmet vermeye başladı. Yaklaşık iki ay gibi çok kısa bir sürede tamamlanan köprümüz ile Yalkıdere Çayı üzerinden güvenli araç ve yaya geçişini sağlamış bulunuyoruz. Köprümüzün hizmete başlaması ile birlikte bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımızın öncelikli taleplerinden birini daha yerine getirmiş olduk. Yerel yönetim ve merkezi yönetimin iş birliği içerisinde, uyumlu çalışmasının önemini bu projemizde bir kere daha gördük. 16 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde çok güzel bir köprü oldu. Önümüzdeki süreçte hem vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak hem de İncirliovamıza değer katacak birçok projenin başlangıcını yapacağız. Çalışmalar boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen DSİ 21. Bölge Müdürümüz Sn. Birol Çınar’a, projenin bir an evvel tamamlanması için büyük bir özveri ile çalışan Belediye ekiplerimiz ve DSİ personellerimize, ayrıca projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beş senelik hizmet süremiz boyunca İncirliova’da devlet destekli belediyecilik çalışmalarımız ile çok sayıda yatırımı hayata geçirerek vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler