Yanan Araca İlk Müdahaleyi O Yaptı

Yanan Araca İlk Müdahaleyi O Yaptı

Aydın’da dün yaşanan olayda Şehiriçi Özel Halk Otobüsü şoförü Burhan Koca, yolcu taşırken yanmakta olan bir aracı görünce yangın tüpünü alıp alevlere ilk müdahale etti. Daha önce örnek şoför seçilen Koca, bu hareketiyle bir kez daha takdir edildi.

Olay, dün sabah saat 10.30 sıralarında ASTİM Havaalanı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre,  Havaalanı Bulvarı üzerinde ilerleyen Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüslerinin 4 Numaralı hattında çalışan 09 M 0323 plakalı araç şoförü Burhan Koca, bir aracın yandığını görünce otobüsü kenara çekip yangın tüpüyle alevlere ilk müdahaleyi yaptı.

 

Halk Otobüsü sürücüsü Koca’nın zamanında müdahalesi olası faciayı önlerken aracın tamamen yanmaktan kurtardı. Şoförün bu duyarlı davranışı hem yolculardan hem de kooperatif yönetimi tarafından takdirle karşılandı. Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın oalyın ardından yaptığı açıklamada, “Şoför arkadaşımıza bu örnek davranışından dolayı teşekkür ederiz. Aracı yanmaktan kurtulan vatandaşımıza da geçmiş olsun diyoruz.” dedi. 

 

Şoför Burhan Koca, Şubat ayında Aydın’da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından geleneksel hale gelen ayın şoförü ödülüne layık görülmüştü. Koca’ya ödülünü Forum Aydın Alışveriş merkezi Müdiresi Ezgi Çubukçu takdim etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler