Yangında Acı Görüntü

Yangında Acı Görüntü

Aydın’ın Efeler ilçesinde çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.

Olay, saat 18.00 sıralarında Efeler’e bağlı Güzelhisar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 47. Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Daireden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

 

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti.

 

ANNE İLE OĞLU MAHSUR KALDI

 

Yangın çıkan dairede oturan anne Merve Beyazıt ve oğlu Ayaz Beyazıt alevlerin arasında kaldı. İtfaiye ekiplerinin olaya hızlı müdahale etmesiyle kurtarılan anne ve oğlu olay yerinde hazır bekletilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis yangınla ilgili çalışma başlattı.

 

KUŞU İÇİN KALP MASAJI YAPTI

 

Yangının çıktığı evin sahibi Yunus Beyazıt, eşini ve çocuğunu kurtardıktan sonra yeniden eve çıktı. Beyazıt elinde kafesle aşağı geldi. Büyük üzüntü yaşadığı görülen Beyazıt’ın kuşu kurtarmak için dumanların arasına girdiği öğrenildi. Dumandan etkilenen kuşuna dakikalarca kalp masajı yapmaya çalışan Beyazıt’ın bu görüntüsü yürekleri yaktı. Yoğun dumandan etkilenen kuşun öldüğü öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler