Yardım bekliyorlar

Yardım bekliyorlar

Nazillili şehit Teğmen Muhammed Can Sevim’in isminin verildiği Van’daki okul yardım bekliyor. Öğrencilerin çeşitli eksikliklerinin olduğu öğrenilen okula Aydınlı vatandaşların destek olması bekleniyor.

Van’ın Çaldıran- Doğubeyazıt karayolu üzerindeki Demircik Mahallesi yakınında devriye görevi yapan askeri araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi. Yaralan Teğmen Muhammed Can Sevim hastanede şehit oldu. Sevim’in adı Çaldıran’da bulunan ilkokul ve ortaokula verildi.

 

Çaldıran Şehit Muhammet Can Sevim İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki sınıfların perdelerinin eksik olduğu öğrenildi. Ayrıca okulun temizlik malzemesi, ilkokul ve ortaokulu öğrencileri için okuma kitapları, 7 ve 8’inci sınıflar için test kitabı, bilgisayar, tenis masası, fen laboratuar malzemeleri, oyuncak, kırtasiye malzemesinin olmadığı ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için elbise ve ayakkabıya ihtiyaçları olduğu öğrenildi. Yardımsever vatandaşların, Aydınlı Teğmen Muhammed Can Sevim’in isminin verildiği okula duyarsız kalmaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler