YARIN 5 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

YARIN 5 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre yarın Karacasu, Söke, Koçarlı, Nazilli ve Çine'de geçici elektrik kesintisi yaşanacak.

A.D.M. Elektrik Dağıtım A.Ş., yarın Aydın'ın dört ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Koçarlı, Karacasu, Söke, Nazilli ve Çine'de belirtilen sokak ve mahallelerde yaşayan vatandaşları tedbirli olmaları yönünde uyaran şirket, kesintilerin nedenini 'yatırım tesislerinin devreye alınması' olarak açıkladı.

Kesinti yaşanacak noktalar ise şöyle;

  • 22 Aralık Salı günü 9.30-14:30 saatleri arasında Koçarlı’ya bağlı Çakırbeyli Mahallesi’nde elektrik kesintisi yaşanacak.
  • 22 Aralık Salı günü 10.00-15.00 saatleri arasında Karacasu’ya bağlı Dereköy ve Güzelköy Mahallelerin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.
  • 22 Aralık Salı günü 10.00-13.00 saatleri arasında  Söke'ye bağlı Akçakonak Mahallesi ve Güllübahçe yolu üzerindeki tüm özel trafolar elektriksiz kalacak.
  • 22 Aralık Salı günü 10.30-15.30 saatleri arasında Çine'ye bağlı Doğanyurt ve Esentepe Mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.
  • 22 Aralık Salı günü 10.00-15.00 saatleri arasında Nazilli'ye bağlı Bekirler, Ketendere ve Bayındır Mahallerinin tamamında, Kızıldere Mahallesinin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler