YAVUZ 'ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ' UNUTMADI

YAVUZ 'ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ' UNUTMADI

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak için Ajans Aydın ofisini ziyaret etti.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmadı. Ajans Aydın ofisini ziyaret eden Yavuz, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege, AK Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın ve beraberindekiler Ajans Aydın personellerinin çalışan gazeteciler gününü kutladı.

whatsapp-image-2021-01-07-at-11-51-461.png

Sohbet havasında geçen ziyaret sonrası Yavuz, Ajans Aydın gazetesini inceledi. Çalışmalarından dolayı personelleri tebrik eden Yavuz, gazetecilik mesleğinin zor şartlarda sürdürüldüğünün farkında olduğunu söyledi. Yavuz, "Aydın basın camiası gerçekten çok zengin fakat bu şehirdeki gazetecilerin çalışma şartları birçok ulusal gazeteden daha zor. Bizlerde bunun farkındayız ve tüm camiaya içtenlikle teşekkür ediyoruz. Sizlerin çalışmalarıyla beraber Aydın'ın geleceği çok daha iyi olacak.

whatsapp-image-2021-01-07-at-11-51-471.png

Biliyorsunuz ki 3 gün sonra Çalışan Gazeteciler Günü. Bizlerde hem şehrimizde hemde tüm ülkede bu meslekte ter döken tüm emektarların gününü şimdiden kutlarız." dedi.

whatsapp-image-2021-01-07-at-11-51-47.jpeg

Yavuz ayrıca tüm personellere Aydın Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Fatma Yazıcı'nın kaleme aldığı 'Çınarların Kalemi' kitabını hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler