YAVUZ DİDİM İÇİN MÜJDELERİ SIRALADI

YAVUZ DİDİM İÇİN MÜJDELERİ SIRALADI

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Didim'de çalışmaları devam eden spor tesisinin açılışının ardından ilçede yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve gençlik merkezi yapılacağını söyledi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Didim için müjdeleri adeta sıraladı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Gençlik ve Spor Aydın İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ve AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile birlikte ilçede bulunan sentetik futbol sahasını ziyaret eden Yavuz, mevcut sahanın yenilenerek daha modern bir görünümle Didimlilere armağan edileceğini söylemişti. Devam eden çalışmaları bugün sahaya giderek inceleyen Yavuz, "28 Ağustos 2020 tarihinde Gençlik ve Spor Aydın İl Müdürümüz Sn. Cenap Fillikçioğlu, Didim İlçe Başkanımız Sn. Maşallah Subaşı ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, ilçemizin mevcut Sentetik Futbol Sahası içerisinde incelemelerde bulunmuş ve ilçemize spor yatırımlarımız üzerine müjdeler vermiştik. Sentetik Futbol Sahası içerisindeki, Çim Değişimi, Soyunma Odaları, Tartan Pist Değişimi ve peyzaj çalışmaları devam ediyor. Didim ilçemize yakışacak bir spor tesisini çok yakında hizmete açacağız " diyerek tesisin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

esaqq1ww8ayakc4.jpg

"DAHA İŞİN BAŞINDAYIZ"

Didim'de gerçekleştirilecek olan spor yatırımlarının devam edeceğini söyleyen Yavuz, "Daha işin başındayız. 
Değişim Devam edecek. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Gençlik merkezi Projelerini de hayata geçiriyoruz. Desteklerinden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’a şükranlarımı sunuyor, Genclik ve Spor Bakanımız  Sn. Mehmet Muharrem Kasapoglu’na teşekkür ediyorum." diyerek Aydın'ın birçok ilçesinde bulunan gençlik merkezinin Didim'e de kazandırılacağını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler