YAVUZ SÖKE VE DİDİM İÇİN MÜJDELERİ SIRALADI

YAVUZ SÖKE VE DİDİM İÇİN MÜJDELERİ SIRALADI

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Söke'de yapılacak olan yeni adliye binası için yer tahsisinin yapıldığını, Didim Adliyesi'ne ise ek hizmet binası yapılacağını duyurdu.

AK Parti Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, dün Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’le bir araya geldi. İkili arasında gerçekleştirilen toplantının ardından karar verilen yeni projeleri sosyal medya hesabından duyuran Yavuz, Söke Adliyesi için yer tahsisinin yapıldığını, Didim Adliye binası içerisine de ek yapı kazandırılacağını açıkladı.

Yavuz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"İlçemizin mevcut Adliye Binası fiziki olarak son zamanlarda ihtiyacı karşılamakta zorlanması sebebiyle, ilçemize yeni bir Adalet Sarayı kazandırmak için geçtiğimiz ay içerisinde gerekli çalışmalara başlamıştık. Bu doğrultuda İlçe Kaymakamımız Sn. Soner Zeybek, Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Dr. Ali Öztürk ve İlçe Milli Emlak Şefi Bülent bey ile birlikte ilçemiz Yenikent mahallesi ilçe Jandarma Karakolumuzun karşısında bulunan Hazineye ait yaklaşık 34 dönüm arazide incelemelerde bulunarak Yeni Adalet Sarayının buraya yapılmasının uygun olacağı yönünde görüş birliğine varmıştık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile Adalet Bakanlığımız arasında arazinin tahsisi ile ilgili yazışmalar başlamış olup, bugün ziyaret ettiğimiz Adalet Bakanımız Sn. Abdulhamit Gül ile Yeni Adalet Sarayımızı yatay mimari şekilde inşa etmeyi planladığımız alan üzerine istişarelerde bulunduk.

Seçmiş olduğumuz yeri oldukça beğenen Sn. Bakanımız, Yeni Adalet Sarayımızı Söke’mize bir an önce kazandırabilmek için kurmaylarına arazinin tahsis işlemlerinin hızlandırılması talimatını vermiştir. Didim Adliye Binası ile ilgili de görüşme sağladığımız Sn. Bakanımızdan mevcut Didim Adliye Binası içerisine ek yapı kazandırılması konusunda gerekli çalışmaların yapılacağı yönünde bilgiler aldık. Adalet Bakanımız Sn. Addulhamit Gül’e ilgisi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler