Yavuz’dan sürpriz açıklama

Yavuz’dan sürpriz açıklama

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz katıldığı bir televizyon programında bir sonraki yerel seçimlerde Milletvekili Rıza Posacı’nın aday gösterilebileceğini söyledi.

AK Partili Metin Yavuz katıldığı bir televizyon programında sürpriz açıklamalarda bulundu. Yavuz, “Bir sonraki yerel seçimlerde bence daha önceden belediye başkanlığı tecrübesi olan Rıza Posacı aday gösterilebilir. Bu benim fikrim” dedi.

“BENİM HEDEFLERİMDE YOK”

Kendi hedefleri arasında yerel yönetimler olmadığını belirten Yavuz,” Ben şuanda Cumhurbaşkanımızın bana verdiği görevi tam manasıyla yapıp hakkıyla devretmek istiyorum. Daha sonra tekrar görev verilirse çalışmalarımıza devam ederim. Ancak yerel yönetimlerde şuan için bir hedefim yok” diye konuştu.

“YAVUZ’UN ADAYI POSACI”

Öte yandan Yavuz’un canlı yayında yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Yavuz, “Eğer Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı milletvekili arkadaşlarımızdan birine verilecekse bence bu Rıza Posacı olmalıdır. Çünkü kendisinin daha önceden bu konuda küçükte olsa bir tecrübesi var. Hepimiz farklı yapılardayız. Posacı’nın bizden daha farklı bir yapısı var. Bunu kötü veya iyi manada söylemiyorum. Ben Rıza Posacı’nın bu işi hakkıyla yapacağını düşündüğüm için söylüyorum. Bu tamamen benim fikrimdir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler