Yavuzlar İnşaat'dan Vali Aksoy'a 'çözüm' ziyareti

Yavuzlar İnşaat'dan Vali Aksoy'a 'çözüm' ziyareti

Yavuzlar İnşaat Yönetimi, Aydın Güzelhisar Mahalllesi’nde kentsel dönüşüm süreci devam eden projelerine ilişkin çözüm arayışı için Aydın Valisi sayın Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Projede gelinen son durum konusunda Vali Aksoy’a bilgi veren Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz ve Tevfik Yavuz , sahada büyük bir oranda yıkım ve hafriyat çalışmalarını tamamladıklarını, son 9 binanın kanun kapsamında riskli yapı tespiti için gereken makamlara başvuruda bulunduklarını belirtti. 

İnşaat sürecini en kısa zamanda başlatmak arzusunda olduklarını ifade eden Melih Yavuz, özellikle bürokratik kanalların desteğinin bu aşamada çok önemli olduğunu işaret etti. Yavuz, sürecin daha sağlıklı ilerlemesi adına Aydın Valiliği’nin de desteklerini beklediklerini belirtti.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan şirket yöneticileri, "Yavuzlar İnşaat Yönetimi olarak, sürecimize gösterdiği hassasiyet ve nazik ev sahipliği için Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy’a teşekkürlerimiz sunarız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler