"Yeni yılın herkese, başarı, sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum”

"Yeni yılın herkese, başarı, sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum”

Germencik Belediye Başkan Aday Adayı Nurcan Arslan yeni yıl mesajı yayımladı.

Germencik Belediye Başkan Aday Adayı Nurcan Arslan yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Geride bırakmaya hazırlandığımız 2023 yılı, kuşkusuz ülkemiz ve dünya yönünden önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl oldu.

Büyük Atatürk'ün liderliğinde ve kahramanlarımızın özverisiyle kurulan Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünü, yurttaşlarımız ile birlikte vatanın her karış toprağında coşkuyla kutladık.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaktan onur duyduğumuz bu yıl, deprem gibi büyük acılar da yaşadık. Bu acılarımıza geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz 12 vatan evladımız eklendi. Söz konusu vatan olduğunda canını hiçe sayan Mehmetçiklerimizi toprağa vermek, yüreğimizde derin yaralar bıraktı. Evlat acısının son bulduğu bir yıl dilemenin yanı sıra huzurlu bir ülke de diliyorum.

Yaşanan ekonomik buhran ve adaletsiz gelir dağılımı dolayısıyla yurttaşlarımız evlerine ekmek götüremez oldu. Bir yanda alın terleri üzerinde inşa edilen servetler diğer yanda ay sonunu getirirken binbir zorluk çeken insanlarımız, geride bıraktığımız yılda bizi derinden etkiledi. Türkiye tarihinin hiçbir döneminde bu denli yoksulluk ve adaletsizliğin görülmediği bu ortamda, Türkiye Cumhuriyeti'nin çağdaş dünyada etkin bir ülke olarak öne çıkmasını sağlamak, çocuklarımıza ve gençlerimize övünecekleri laik ve demokratik bir ülke bırakmak, aydınlık yarınlar hazırlamak bizlerin en asli görevidir.

Başta kendi ilçem olan Germencik ve Aydın adına 2024 yılının, güçlü ve geleceğe umutla bakan, sorunların anlaşıldığı ve çözüme kavuşmaya başladığı bir yıl olmasını diliyorum. Germencik için çıktığım bu yolda, 2024 yılında umudumuzu ve karalılığımızı kaybetmeden, her evde, her sofrada bereketi ve huzuru sağlamayı ilçem adına kendime borç bilirim.

Bu duygu ve düşüncelerle Germencik ve Aydın başta olmak üzere ülkemin yeni yılını en samimi hislerimle kutluyor, yeni yılın herkese, başarı, sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler