Yeniköy Başkan Kaplan’la yenilendi

Yeniköy Başkan Kaplan’la yenilendi

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın göreve gelmesinin ardından geçen 5 yılda Koçarlı ilçesi eser ve hizmet belediyeciliğiyle tanışırken, 5 yıl içerisinde Koçarlı ilçesi aldığı yatırımlar ile marka ilçe olma yolunda büyük bir yol kat etti.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın girişimleri ile de ilçenin 52 mahallesi belediyecilik hizmeti ile tanışırken, Yeniköy mahallesi ise Başkan Kaplan’la yenilendi.

Sosyal tesisten, cemiyet alanına, yaklaşık 2 bin metrekare parke taşı döşenmesinden, parka, deve güreşi alanından yağmur su kanallarına kadar daha birçok hizmeti Yeniköy mahallesine kazandıran Başkan Kaplan, “Yeni dönemde de yeni yatırım ve projelerimizi Yeniköy mahallemize ve diğer tüm mahallelerimize kazandıracağız” dedi.

img-20240306-wa0003.jpg

Geride kalan 5 yılı değerlendiren ve 2024 yılında yapılacak olan projeler hakkında bilgi veren Başkan Kaplan, Koçarlı'nın geleceği için çalıştıklarını Koçarlı yüzyılında daha da çalışacaklarını ifade ederek “Türkiye Yüzyılı aynı zamanda Koçarlı Yüzyılı olacak. Koçarlı 2024 yılında da yatırımların ardı arkası kesilmeyecek, hizmetlerimizi en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir” dedi.

img-20240306-wa0006.jpg

YENİKÖY HALKI TEŞEKKÜR ETTİ

Sosyal tesisten, cemiyet alanına, yaklaşık 2 bin metrekare parke taşı döşenmesinden, parka, deve güreşi alanından yağmur su kanallarına kadar daha birçok hizmeti Yeniköy mahallesine kazandıran Başkan Kaplan’ Yeniköy’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Yeniköy sakinlerin “Yeni dönemde de Başkanımızdan yeni projeler bekliyoruz. Son zamanda yapımına başlanan çöp alanımızın taşınması ilçemize rahat bir nefes aldıracak. Ayrıca mahallemiz modern bir sosyal tesis alanı ve cemiyet alanı kazandı. Eski düğün salonumuz da yıkılarak yeni kapalı düğün salonumuz yapılıyor. Tüm bu hizmetler için Belediye Başkanımız Nedim Kaplan’a teşekkür ediyoruz” dediler.

img-20240306-wa0009.jpg

HİZMET BELEDİYECİLİĞİNİ İLÇEMİZE KAZANDIRDIK

Eser ve hizmet belediyeciliği ile kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Kaplan, “İlçemizin 52 mahallesinde hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Koçarlı Belediyesi olarak yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz. Yeniköy mahallemize ve İlçemizin genelinde geriye baktığımızda ciddi bir manada sıkıntımız kalmadı diyebiliriz. İnşallah vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verecek nitelikteki projelerimizle de onların konforunu, rahatını, huzurunu sağlamak için gayretimizi sürdürüyoruz. Saymaya kalksak saatler sürecek eserlerimiz, doğrudan vatandaşın hayatına dokunan hizmetlerimiz var. Ne vatandaşlarımız nede mahallelerimiz arasında asla ve asla ayrımcılık yapmadık. Her bir insanımızı bu devletin, bu ülkenin ve ilçemizin birinci sınıf vatandaşı olarak gördük. Koçarlı Yüzyılı işte bu hedefin adıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler