Yetişkin’e coşkulu karşılama

Yetişkin’e coşkulu karşılama

Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Efeler’de aday gösterilen ve seçilen Anıl Yetişkin, mazbatasını alarak görevine başladı.

(Haber: Saniye Başkan)

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından yeni seçilen belediye başkanları da mazbatalarını almaya devam ediyor. Bu kapsamda Efeler’de CHP’den aday gösterilen ve sandıklarda üstünlük sağlayan Anıl Yetişkin, belediye hizmet binasına gelerek görevine başladı. Ailesi ile birlikte gelen Yetişkin, sürecin zorlu bir süreç olduğunu ifade etti. Yetişkin, “Hep beraber bu zorlu süreçte Efelerde neredeyse basmadık kaldırım, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmamaya çalıştık. Biz bugün itibariyle resmileşen sonuçlarla beraber Efeler Belediye Başkanı olarak seçim kurulunda mazbatamızı alarak ilan edildik. Bundan sonraki süreçte bir Aydınlı olarak, bir Efelerli olarak bu süreci çok daha güzel bugüne kadar yapılanların üstüne ne kadar koyabilirsek, elimizden ne kadar gelirse, gece gündüz durmadan çalışarak hep birlikte, hepimiz birlikte Efeler'i güzel bir kent, mutlu, huzurlu bir kent haline getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya ben kendi adıma meclis üyesi arkadaşlarım ve müsaade buyururlarsa belediye personelimiz adına söz veriyorum” diye konuştu.

“HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Seçim döneminde emek veren herkese eden Yetişkin, “Ben tekrar biraz evvel teşekkürümü sunmuştum ama genel merkezimize, parti örgütümüze, partimizin değerli başkanlarına, il başkanımıza, ilçe başkanımıza çok değerli milletvekillerimize. Ama orada bir parantez açabilirim, Evrim Bey çok ekstradan biri efor sarfetti, onu da es geçmeyeyim. Ama en çok da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'na teşekkürlerimi sunmak benim boynumun borcudur. Hep beraber güzel uyum içerisinde bir Aydın'ı, bir Efeleri yaratmak için onunla beraber çok güzel bir süreç geçireceğimize ben yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“AYRIM YAPMADAN HİZMET EDECEĞİZ”

Yetişkin, “Şu dakika itibariyle hiçbir parti ayırmadan, siyasi görüş veya seçim sonucuna dair hiçbir ayrım yapmaksızın bir çalışma ortamı yaratmak, farklı bir dokunuş yaratmak için buradayız. Hep birlikte bu güzellikleri yaşamak istiyoruz. Biz hep seçim sürecinde şunu söylemiştik. Bunu söylemeye de devam edeceğim. Hayatımda da bunun üzerine kurulu hep iletişim dünyanın en büyük sorunu biz bu iletişimi sağlamak zorundayız. Birbirimizi dinlemek anlamak zorundayız. Biz bunun teminatını veriyoruz şimdiden” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler