Yıldırım'dan İnce Gönderme

Yıldırım'dan İnce Gönderme

TBMM eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Aydın'da katıldığı spor kompleksi açılışında yaptığı espriyle, alandakileri kahkaya boğdu.

TBMM eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir'deki programının ardından Aydın'a geldi. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Törenine katıldı. Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törenin ardından, salondan ayrılan Yıldırım, kendi adının verildiği spor kompleksini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adının verildiği kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

 

ESPRİSİYLE YIKTI GEÇTİ

 

Akademik yıl açılış töreninin ardından Binali Yıldırım ve beraberindeki protokol üyeleri, ADÜ Merkez Kampüsü içerisinde yapımı tamamlanan “Spor Bilimleri Fakültesi Binali Yıldırım Spor Kompleksi' adlı tesisin açılışını yaptı. Açılış sırasında “Burası zaten açık değilmiydi, neden yeniden açıyoruz” sözleriyle alanda bulunan katılımcıları kahkahaya boğan Yıldırım, daha sonra kütüphane açılışını gerçekleştirmek üzere alandan ayrıldı.

 

6 YILDIR FAALİYETTE

 

Öte yandan Yıldırım’ın açılışını gerçekleştirdiği Spor Bilimleri Fakültesi’ne ait kompleksin yaklaşık 6 yıl önce faaliyetine başladığı, bugüne kadar birçok yerel ve ulusal müsabakalara ev sahipliği yaptığı öğrenildi. Spor kompleksinin bir önceki adının ise, “Atatürk Stadyumu” olduğu belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler