Yıldızspor transfere yoğunlaştı

Yıldızspor transfere yoğunlaştı

Devre arasında iki oyuncu ile yollarını ayıran Aydın Yıldızspor, ikinci yarı için transfere yoğunlaşırken, üç bölgeye transfer yapılacağı açıklandı. 

TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta ilk yarıyı 9 puanla altıncı sırada tamamlayan Aydın Yıldızspor’da yönetim kurulu devre arasında Süleyman Kaçar ve Hasan Irgat ile yollarını ayırmasının ardından, transfere yoğunlaştı. Transfer görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdüren mavi-beyazlı yönetim, Teknik Sorumlu Samet Albayrak’ın raporu doğrultusunda üç bölgeye transfer yapacağını açıkladı. 

“YÖNETİMİMİZ BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYOR"

 Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Özdemir, “Takımın ikinci yarı hazırlıklarına başladık. Takımımızda forma giyen Süleyman Kaçar ve Hasan Irgat ile yollarımızı ayırdık. Dış transferde çalışmalarımız devam ediyor. Ancak şu an için netleşen bir isim yok. Görüşmelerimiz devam ediyor. Sol bek, orta saha, kanat ve forvet mevkiine transfer yapacağız. Başkanımız Kaya Özcan ve yönetimimiz bu konuda büyük bir özveriyle çalışıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler