Yıllardır neden yapmadınız...?

Yıllardır neden yapmadınız...?

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, CHP İl Başkanı Ali Çankır’ın çadır açıklamalarına cevap verdi. Özmen, “Yıllardır CHP'de olan belediye bir salon yapmamış ise bu da mı bizim eksiğimiz başkanım” dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin vaatlerini gerçekleştirme oranın yüzde 15 olduğunu söyledi. Özmen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Aydın BŞB'nin vaatlerini gerçekleştirme oranı ortada, yüzde 15. 2019 seçiminde bir vaat bile yok. Asli vazifelerini yerine getirmekte zorlanıyorlar. Şehre hizmet etmediklerini her dile getirene hep bir ağızdan saldırıyorlar. 2023 yılına kadar kimin ne yaptığını hemşerilerimiz görecek.Siz Belediye olarak vaatlerinizi yerine getirin, biz de vaatlerimizin gerçekleşmesi için çalışalım, Aydın kazansın" ifadelerini kullandı.

 

BU SİZİN EKSİKLİĞİNİZ

 

CHP İl Başkanı Ali Çankır’ın “Çadır” sözlerine de cevap veren Özmen, “Yıllardır CHP'de olan belediye bir salon yapmamış ise bu da mı bizim eksiğimiz başkanım. Belediyemiz o çadırı yapmamış olsaydı vatandaşın düğününü yapacağı bir salon bile yoktu ilçede” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler