Yok artık daha neler!

Yok artık daha neler!

İŞKUR Söke İlçe Müdürü Metin Doğan’ın, kurum aracını keyfi kullandığı öne sürüldü. Doğan’ın şoförünün her gün Söke’den Aydın’a gelerek kendisini aldığı iddiası tepki çekti.

Türkiye’de ekonominin geldiği durum, son dönemde en çok tartışılan konuların başında geliyor. Çeşitli alanlarda peş peşe gelen zamların ardından vatandaşlar, kamuda tasarrufa gidilmesi gerektiği yönünde görüşlerini beyan etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla 17 Temmuz’da kamu kurumlarına bir genelde gönderildi. Genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiği belirtildi. Tasarruf takibinin tavizsiz sağlanacağı uyarısı yapılırken, tedbirlerin ivedilikle uygulanabilmesi için gerekli adımların atılması gerektiği bildirildi.

“AYDIN VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPACAK MI?”

Konuyla alakalı tartışmalar sürerken, bir sosyal medya hesabının yaptığı paylaşım şaşkınlık yarattı. Paylaşımda İŞKUR Söke İlçe Müdürü Metin Doğan’ın kurum aracını gereksiz kullandığına vurgu yapan kullanıcı, “06 CGB... plakalı beyaz araç. Müdür sen Aydın merkezde ikamet ediyorsun ama Söke’de görev yapıyorsun. Bu araç her sabah Söke’den gelip seni alıyor, Söke’ye götürüyor. Akşam’da Söke’den Aydın’a götürüyor. Araç İŞKUR’un kiralık aracı. Yani devlete hizmet etmek üzere kiralanmış resmi hizmete mahsus statüsünde bir araç. Günlük sadece senin için 200 km yol yapıyor. Devlet babanızın çiftliği değil” sözlerine yer verdi.

Konuyla alakalı Aydın Valiliği’nin bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler