Yolsuzluk iddiasıyla ağır ceza mahkemesinde yargılanan Kılınç, Köşk için bağımsız aday

Yolsuzluk iddiasıyla ağır ceza mahkemesinde yargılanan Kılınç, Köşk için bağımsız aday

Cumhur İttifakı Köşk adayının Nuri Güler olarak açıklanmasının ardından eski başkan Rıfat Kadri Kılınç’tan flaş bir açıklama geldi. Belediyeyi borç batağında bırakarak görevden ayrılan Kılınç, “Biz çok güzel işler yaptık. Bizi aday göstermediklerini duydum. Ben de bağımsız adayım” dedi.

AK Parti Genel Merkezi’nin yürüttüğü çalışmalar sonucu Köşk’te başarılı başkan Nuri Güler, yeniden aday gösterildi. Güler’in adaylığının tebliğ edilmesinin ardından eski başkan Rıfat Kadri Kılınç’tan flaş bir çıkış geldi.

“10 YIL BOYUNCA BİZ HİZMET ETTİK”

Kılınç yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada aday gösterilmediğimizi öğrendik. Biz 10 yıl boyunca Köşk’e hizmet ettik. Bize yine teveccüh var. O nedenle bağımsız adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

“ERDOĞAN’IN KARARINI TANIMADI”

Bağımsız adaylığını açıklayan ve ‘biz hizmet ettik’ diyen Kılınç’ın dosyası bir hayli kabarık. Her fırsatta AK Parti’nin neferi olduğunu söyleyen Kılınç, söz konusu koltuk olunca yan çizdi. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararını sorgulayan ve deyim yerindeyse ‘Bu kararı tanımıyorum’ diyerek aday olan Kılınç’ın bıraktığı ağır borç yükü henüz atlatılmış değil.

“MAKAM KOLTUĞUNA KADAR HACİZ GELDİ”

Görev yaptığı dönemdeki bazı konulardan dolayı mahkemelik olan ve duruşmalara çıkan eski başkan Kılınç’tan kalan borçlar nedeniyle, makam koltuğu ve makam aracı başta olmak üzere belediyenin birçok ekipmanına haciz konmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler