Yüreğimiz yanıyor

Yüreğimiz yanıyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Muğla'da öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin için bir mesaj yayınladı. 

Muğla'nın Akyaka Mahallesi'nde tek başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden ayrılmış, aynı gün ablası Sibel Gültekin ile telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı

Kızlarından haber alamayan Ailesi, genç kız için Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunmuştu. Yapılan arama sonucunda bir varilin içerisinde Gültekin'in cesedi toprağa gömülü halde bulundu. Genç kızın öldürülmesiyle ilgili C.M.A. gözaltına alındı.

YÜREĞİMİZ YANIYOR

Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olayın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Başkan Çerçioğlu paylaşımında, "Yüreğimiz yanıyor…Muğla'da 5 gündür kayıp olan #PınarGültekin’in cansız bedeninin bulunduğunu derin bir üzüntü ile öğrendim. Henüz 27 yaşındaki evladımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Kadına yönelik şiddetin son bulması için sesimizi yükseltecek ve mücadelemize devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

whatsapp-image-2020-07-21-at-12-24-18.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler