Yüzünden defalarca bıçaklayarak öldürmüştü! Yeniden hakim karşısında

Yüzünden defalarca bıçaklayarak öldürmüştü! Yeniden hakim karşısında

Efeler'de arkadaşı Adem Yüzer'i defalarca bıçaklayarak öldüren Tekin E., yeniden hakim karşısına çıktı. Duruşmada tanıklar dinlendi. Sanığın annesi, maktulün kendine zarar vermediğini ve tanımadığını söyledi.

Olay, geçtiğimiz Şubat ayında Orta Mahalle 203 sokak üzerinde yaşandı. İddiaya göre uyuşturucu etkisinde olan Tekin E., arkadaşı Adem Yüzer'i yüzünden defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Çevredeki vatandaşların çektiği görüntülerin sosyal medyada yayılması ile birlikte Türkiye gündemine oturdu. Tekin E., canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

508f0009-ceba-49c8-b1c5-e5a84f02c964.jpeg

Uyuşturucu, adam yaralama gibi bir çok suçtan 31 adet suç kaydı bulunan Tekin E., bugün 3. Ağır Ceza Mahkemesinde yeniden hakim karşısına çıktı. SEGBİS yöntemiyle görüntülü olarak katılan sanık, önceki ifadelerini tekrar etti.

OLAYI ANLATMAK İSTEMİYORUM

Tekin E., önceki ifadesinde, maktulün annesine zarar verdiğini belirterek "Savunma yapacak bir şey yok. Olayı hatırlıyorum. Eskiye dayanan olaylardan dolayı öldürdüm. Uyuşturucu madde etkisindeyim. Bana karşı namussuzluk yaptı. Olayı anlatmak istemiyorum" demişti.

OĞLUM NEDEN BÖYLE SÖYLEMİŞ BİLMİYORUM

Sanığın annesi H.E., tanık olarak dinlendi. Maktulü tanımadığını söyleyen anne, "Tanımıyorum. Hiç benim evime gelmedi. Oğlumla ilişkisini bilmiyorum. Oğlum gece dışarı çıkmıyordu. Ben Adem Yüzer'i tanımam. Bana zarar vermedi. Oğlum neden böyle söylemiş bilmiyorum. Oğlum ara ara kendi kendine gülerdi" dedi.

Sanığın tutuklulukta halinin devamına karar verilerek ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler