Zeybek dolu dizgin

Zeybek dolu dizgin

Şampiyonluk yolunda doludizgin devam eden lider Aydınspor, taraftarının desteğini arkasına aldığı karşılaşmada İncirliova Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek ilk yarının son iki haftasına lider girdi.

Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup’ta yedinci hafta maçında lider Aydınspor evinde zirve mücadelesi veren İncirliova Belediyespor’u ağırladı. Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da oynanan haftanın en kritik karşılaşması büyük çekişmeye sahne olurken, nefesleri kesti. 

Maça iyi başlayan Aydınspor, 25’te penaltı kazandı. Penaltının başına geçen Orhan Çulha, topu ağlara göndererek Aydınspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan İncirliova Belediyespor’un 50’de kazandığı penaltıyı Süleyman Görgün gole çevirerek skorda dengeyi getirdi: 1-1.  Bu gole 75’te Mert Can Taşçı ile karşılık vererek 2-1 öne geçen Aydınspor’da maçın skorunu 90+2’de Çağlar Erdem belirledi: 3-1.  Aydınspor maçı 3-1 kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geçti. Bu sonuçla liderliğini sürdüren Aydınspor puanını 16’ya çıkardı. Zirve yarışında ağır yara alan İncirliova Belediyespor 12 puanda kaldı. Maç sonunda Aydınspor taraftarları saha inerek Antrenör Recep Özçelik ve futbolcularla birlikte galibiyeti coşkulu bir şekilde kutladı.  

MAÇI 4 BİN KİŞİ İZLEDİ

Büyük karşılaşmayı 5 bin kişi izledi. Aydınspor taraftarları 90 dakika boyunca takımlarına tezahüratlarla büyük destek verdi. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydınspor Başkanı Yunus Ertan ve İncirliova Belediyespor Başkanı Bekir Kaykı maçı tribünden takip etti.

MAÇ BİTTİ KAVGA ÇIKTI

Gergin geçen maç sonunda İncirliova Belediyespor Takım Kaptanı Süleyman Görgün, siyah-beyazlı futbolculara saldırınca saha karıştı. İki takım arasında çıkan kavgada tekmelerin ve yumrukların havada uçuştu. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve polisler kavgaya müdahale ederek iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı. Oyuncularını zor da olsa sahadan çıkaran Başkan Kaya’nın gayretleri ile olay güçlükle önlendi. 

İKİ OYUNCUYA KIRMIZI KART 

Maç sonunda çıkan kavgada tutulan hakem raporunda İncirliova Belediyespor’dan Süleyman Görgün ve Aydınspor’dan Vahit kırmızı kart gördüğü bildirildi. İki oyuncunun maç cezası önümüzdeki hafta içinde belli olacağı aktarıldı.

whatsapp-image-2021-12-20-at-09-15-51.jpeg

whatsapp-image-2021-12-20-at-09-15-50-1.jpeg

whatsapp-image-2021-12-20-at-09-15-50-2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler