Zeybek Kuşadası’nda tek attı 3 aldı

Zeybek Kuşadası’nda tek attı 3 aldı

Şampiyonluk yolunda doludizgin devam eden lider Aydınspor deplasmanda karşılaştığı Kuşadası Trabzon Gençlikspor'u Mehmet Çakaloğlu'nun golüyle 1-0 mağlup ederek ilk yarının son haftasına lider girdi.

Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup’ta şampiyonluk adaylarından Aydınspor ligin sekizinci haftasında deplasmanda son sıradaki Kuşadası Trabzon Gençlik’e konuk oldu. Kuşadası TFF Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Hakan Çelik, Mutlu Uyar ve Furkan Şahin hakem üçlüsü yönetti. Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve takımlar soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti. İkinci yarıda galibiyet için yüklenen Aydınspor, 80’de Mehmet Çakaloğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu skoru korumayı bilen siyah-beyazlılar maçı kazanarak liderliğini sürdürdü. Bu sonuçla 19 puana ulaşarak zirvedeki yerini koruyan Aydınspor ilk yarının son haftasına lider girerken, taraftarına da bir galibiyet sevinci daha yaşattı. 

"YÖNETİM, TAKIMI TEBRİK ETTİ"

Zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan Aydınspor Başkanı Yunus Ertan, İkinci Başkan Uğur İşitman ve yöneticiler, maç sonunda soyunma odasına girerek Antrenör Recep Özçelik ve futbolcularını tebrik etti. 

"KUŞADASI EKSİ 3 PUANDA"

Geçtiğimiz hafta Germencikspor karşısında 5-2 geride olduğu maçın son dakikalarında yöneticisinin hakeme tokat atması sonucu hükmen 5-0 mağlup olan ve 3 puan tenzil cezası alan Kuşadası Trabzon Gençlik eksi 3 puanla son sırada yer alıyor.


whatsapp-image-2021-12-27-at-12-27-58.jpg


whatsapp-image-2021-12-27-at-12-27-58-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler