4 GÜN BOYUNCA YAĞMUR YAĞACAK

4 GÜN BOYUNCA YAĞMUR YAĞACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yer alan verilere göre, Aydın'da bu akşamdan başlayarak 15 Ocak Cuma gününe kadar yağmur yağması bekleniyor.

Kara Kış, Aydın'da etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yer alan verilere göre Aydın merkez ve çevre ilçelerinde bugün saat 21:00'dan itibaren etkili olması beklenen sağanak yağış, 15 Ocak Cuma gününe kadar etkisini sürdürecek. 13 Ocak Çarşamba günü kuvvetlenmesi beklenen yağışlar sırasında en düşük hava sıcaklığı 6 en yüksek ise 20 derece olacak.

Öte yandan Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Aydın'ın Batı ilçelerinde yaşayan vatandaşları bugün öğlen saatlerinden başlayarak yarın sabah saatlerine kadar sürmesi beklenen yağışlar öncesi uyardı. Müdürlükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Aydın'da yarın beklenen sağanak ve gök gürültülü yağışları, batı ilçelerinde (Kuşadası, Söke, Didim) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli şekilde (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden, meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler