RAMAZAN ABİYE HALUK LEVENT DESTEK VERDİ

RAMAZAN ABİYE HALUK LEVENT DESTEK VERDİ

Geçirdiği trafik kazası sonrası bacakları kesilen ve protez bacak alabilmesi için yardım kampanyası başlatılan Ramazan Aslan'a Haluk Levent destek verdi.

2010 yılında şoförlüğünü yaptığı şehirlerarası toplu ulaşım otobüsünde bulunan yolcuları kurtarmak için kendisini lastiklerin önüne atan ve geçirdiği talihsiz kaza sonrası iki bacağı ve beş parmağı kesilen Ramazan Aslan, protez bacak alabilmek için Aydın Atatürk Kent  Meydanı'nda su satarak para biriktirmeye çalışıyor. Aydın Valiliği tarafından kendisi için yardım kampanyasıda başlatılan Aslan'a bir destekte Haluk Levent'in kurucu olduğu AHBAP platformundan geldi.

ercfri7xuai5apc.jpg

"50 YOLCUNUN HAYATINI KURTARDI"

10 yıl önce şoförlüğünü yaptığı Aydın-Sivas seferi yapan otobüsün kayması sonucu içeride bulunan onu çocuk 50 yolcuyu kurtarmak amacıyla bacaklarını lastiklerin önüne koyarak takoz görevi gören ve ezilme sonrası iki bacağınıda kaybeden Aslan, o gün yaptığı kahramanlık sonrası 3 yıl hastanede tedavi gördü. 5 el parmağını da o gün kaybeden Aslan, kaza sonrası hayatına engelli bir vatandaş olarak devam etti. Protez bacak alabilmek için gerekli olan 200 bin lirayı biriktirmek amacıyla Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda su satan ve Aydınlıların gönlünü kazanan Aslan'a Aydın Valiliği'de yardım eli uzatarak kendisi adına yardım kampanyası başlatmıştı. Kendisi için Vakıf Bank’ta TR32 0001 5001 5800 7311 8229 91 IBAN numarası ile açılan hesapta bu güne kadar 87 bin 500 TL toplanan Aslan'a bir yardımda Haluk Levent'ten geldi.

"130 BİN TL AÇIK KALDI"

Gerçekleştirdiği yardım kampanyaları ile tüm Türkiye'nin gönlüne taht kuran şarkıcı Haluk Levent ve kurucusu olduğu AHBAP platformu Aslan'a destek için çalışmalara başladı. Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Ramazan abimiz geçirdiği trafik kazası sonucu iki ayağınıda kaybetti. Çocuklarına bakması için çalışmak istiyor. Valilik protez bacak için onay verdi. 200 bin tl. 130 bin açık kaldı. Haydi canlarım! Yaparız biz." diyerek Aslan'a destekte bulunmak isteyen vatandaşlar için IBAN numarasını paylaştı.

screenshot-2021-01-12-haluk-levent-twitterda.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler