4 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

4 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın Aydın'ın Çine, Karpuzlu, Kuşadası ve Nazilli ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Aydın'ın dört ilçesi yarın karanlığa bürünecek. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım' ile 'yatırım tesislerinin devreye alınması' olarak açıkladı.

Firmadan yapılan açıklamaya göre Aydın'da kesinti yaşanacak mekanlar, tarihler ve saatler şu şekide;

14 Mart Pazar günü 08:00 ile 13:00 saatleri arasında Çine ilçesine bağlı tüm mahalle ve sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak.

14 Mart Pazar günü 13:00 ile 17:00 saatleri arasında Çine ilçesinde bulunan Hükümet Konağı Meydanı ve çevresinde elektrik kesintisi yaşanacak.


14 Mart Pazar günü 08:00 ile 13:00 saatleri arasında Karpuzlu ilçesine bağlı tüm mahalle ve sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak.

14 Mart Pazar günü 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Nazilli ilçesine bağlı Şirinevler, Çapahasan ve Sümer Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

14 Mart Pazar günü 10:00 ile 14:00 saatleri arasında Kuşadası ilçesine bağlı Kadınlar Denizi Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler