5 İLÇE YARIN KARANLIĞA BÜRÜNECEK

5 İLÇE YARIN KARANLIĞA BÜRÜNECEK

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye ait internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 21 Ocak Perşembe (yarın) Aydın'ın Efeler, Kuşadası, Çine, Söke ve Bozdoğan ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Aydın'ın beş ilçesinde 21 Ocak Perşembe (yarın) elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti yaşanacak mahalle ve sokaklarda yaşayan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran şirket, kesintilerin sebebini ise 'arıza bakım ve onarım' ile 'yatırım tesislerinin devreye alınması' olarak açıkladı.

Kesinti yaşanacak noktalar ve saatler ise şu şekilde;

21 Ocak Perşembe günü 10:00 ile 11:00 saatleri arasında Bozdoğan'a bağlı Kızıltepe Mahallesi, Kemer Mahallesi, Güvenir Mahallesi, Örencik Mahallesi, Körteke Mahallesi ve Güneykaya Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak.

21 Ocak Perşembe günü 11:00 ile 16:00 saatleri arasında Bozdoğan'a bağlı Seki Mahallesi ve Asma Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak.

21 Ocak Perşembe günü 10:00 ile 14:00 saatleri arasında Kuşadası'na bağlı Kadınlar Denizi mevkiinde bulunan Belcekız Sitesi, Özçağdaş Sitesi, Tire Denizkent Sitesi, Güzelçamlı Sitesi, Berberoğlu Sitesi, Cennet Evler Sitesi ve Nihavent Villaları ile mevkii üzerinde bulunan bazı özel işletmelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

21 Ocak Perşembe günü 12:00 ile 13:00 saatleri arasında Çine'ye bağlı Altınova Mahallesi, Özeren Mahallesi, Cumalı  Mahallesi, Çaltı Mahallesi, Yolboyu Mahallesi, Bereket Mahallesi, Bucak Mahallesi, Kızılgüney Mahallesi, Tepeköy Mahallesi ve Bağlarbaşı Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak.

21 Ocak Perşembe günü 12:00 ile 17:00 saatleri arasında Efeler'e bağlı Kozalaklı Mahallesi'nin bazı noktalarında elektrik kesintisi yaşanacak.

21 Ocak Perşembe günü 13:00 ile 17:00 saatleri arasında Söke'ye bağlı Argavlı Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler