Çerçioğlu duyurdu: Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar sürüyor
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kent trafiğini rahatlatması hedeflenen Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı projesinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Çerçioğlu, zemin iyileştirme, plastik kazık imalatı, altyapı ve korkuluk çalışmalarının tamamlandığını, elektrik altyapısı ve aydınlatma çalışmalarının ise sürdüğünü belirtti.
Aydın’da ulaşım konforunu artırması ve bölgedeki trafik akışını daha modern hale getirmesi hedeflenen Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, projedeki son duruma ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Projedeki ilerlemeye ilişkin bilgi veren Çerçioğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Kentimizin ulaşım konforunu rahatlatacak dev projemiz Yeni Dörtyol Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
Projemizde önemli aşamaları geride bırakarak; zemin iyileştirme çalışmalarını, plastik kazık imalatlarını, altyapı ve korkuluk işlerini tamamladık.
Köprülü kavşağımızın elektrik altyapısı ve aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla sürerken, pompa ve drenaj hattı bağlantılarını da hızla gerçekleştiriyoruz.
Bölgedeki yaya ve araç trafiğini modern bir yapıya kavuşturacak kaldırım, sıcak asfalt serimi ve peyzaj çalışmalarımızın ardından köprülü kavşağımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.
Aydınımıza her alanda hizmet etmeye ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.