Abak: Çözüm odaklı bir yol izleyeceğiz

Abak: Çözüm odaklı bir yol izleyeceğiz

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Abak, Aydın’a hizmet etmek için yola çıktığını söyledi.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için aday adaylığını açıklayan AK Parti Aydın Milletvekili Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Abak, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Gazetecilerle bir araya gelen Abak, kendisini şu sözlerle tanıttı:

Abak, “1977 yılında Nazilli’de doğdum. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdikten sonra Nazilli’de avukatlık yapmaya başladım. Kuyucak’ta AK Parti İlçe Başkanlığı yaptım. Bir süre ara verdikten sonra 2018 yılında Nazilli’de AK Parti’de siyasete ilçe başkanı olarak devam ettim. Yaklaşık 4 yıldır yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevimin ardından şimdi de Aydın’dan milletvekili aday adayı oldum.” dedi.

“Aydın’a hizmet etmek için yola çıktım”

Niçin aday olduğu sorusunu yanıtlayan Abak, Aydın’a hizmet etmek için yola çıktığını belirterek,  “Genel başkan teşkilat başkanlığımızın uygun görmesi üzerine aday oldum. Ondan sonra istifa ettim. Takdir edersiniz ki toplamda 8 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Az bir süre değil. Doğduğumuz, büyüdüğümüz topraklar. Buralara bir milletvekili olarak hizmet etmek istedim. Elinden geldiğince hizmet lideri bir genel başkanımız var. Memleketimize bu hizmet siyasetinde bir şey kazandırmak için, yarından sonra bununla anılmak için aday oldum. 20 yıllık iktidar ciddi olarak dışarıdan sekteye uğratılmak istendi. Hamdolsun Cumhurbaşkanı’mızın hamleleriyle, teşkilatlarımızın da kendisinin arkasında durmasıyla bugüne kadar ülkeyi çok güzel bir şekilde idare ettiğimizi düşünüyorum. Daha 46 yaşındayım. Bundan sonra gerek Aydın’a gerek ülkemize gerek de genel başkanımıza hizmet etmek için bu yola çıktım.” diye konuştu.

“Çözüm odaklı bir yol izleyeceğiz”

Abak milletvekili seçilmesi halinde ise şunları yapacağını kaydetti:

"Aydın’da şu anda 4 milletvekilimiz aktif ve bu milletvekillerimizin takip ettikleri projeler var. Eğer seçilme şansı bulursam, bu projelerin ve yatırıma alınan projelerin takipçisi olacağım. Nazilli’de Sümer Üniversitesi’nin takipçisiyim. Tercih edilen bölümlerle Nazilli’yi öğrenci kenti yapabiliriz. Tarım memleketiyiz. Sulama projelerine önem vereceğiz. Su her sene daha çok önem arz edecek. Turizmde de zengin bir ilimiz var. Kuşadası ve Didim gibi cevherlerimiz var. Aydın’daki tüm ilçelerimizdeki STK’larımızla ara ara yapacağımız toplantılarla o bölgenin sorunlarını çıkarıp çözüm odaklı bir yol izleyeceğiz.”

eb19b43f-f76c-4d34-9c97-68cbcbc8a66a.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler