Acar Efsanesi Geri Döndü

Acar Efsanesi Geri Döndü

Aydın'ın tanınmış esnaflarından Mehmet Ali Acar, 12 yıl aradan sonra kaldığı yerden kuru kahve satışına başladı. İlk olarak bir çuval kuru kahveyle işe başladıklarını belirten Acar, “İki yıl sonra meslekte zirveye ulaştık” dedi.

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesi Adnan Menderes Bulvar üzerinde bulunan kahve dükkanının açılışına AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti Aydın eski Milletvekili Mehmet Erdem, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, aile dostları ve vatandaşlar katıldı.

 

VEKİLLER VE KAPLAN MAKİNENİN BAŞINA GEÇTİ

 

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Acar ve ailesine iş yerlerinin hayırlı olmasını temenni ederek, "Mehmet Ali Acar muhabbet etmeyi sever. Kahveyle birlikte muhabbeti daha da koyulaştıracak" diyerek protokolle birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından Milletvekili Savaş ve Rıza Posacı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan kahve makinesinin başına geçip ilk kahveyi doldurup satışını yaptı. Milletvekilleri ve protokol üyeleri de kuru kahveden satın aldı.

 

Açılışta konuşan işletmeci Mehmet Ali Acar, kuru kahve satışına uzun bir aradan sonra devam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

1985 yılında bir çuval kuru kahveyle bu işe başladıklarını ifade eden Acar, "İki yıl sonra meslekte zirveye ulaştık. 25 yılında aralıksız bu işi yaptık ve Acar kahve olarak büyük bir zirve yaptık. 25 yıl sonra bazı özel sebeplerden dolayı geriye çekildik. Şimdi 12 yıl aradan sonra mesleğimize tekrar geri dönüyoruz ve aynı bıraktığımız yerden aynı kalitede bu mesleğe devam edeceğiz. Acar ailesi olarak ailemizin tüm bireyleri olarak Aydın’ımıza kahve konusunda hizmet etmek bize çok büyük bir mutluluk vermektedir.” diyerek kendilerini açılışta yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler