Vatandaş istedi Savaş çözdü

Vatandaş istedi Savaş çözdü

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, İncirliova’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Savaş, vatandaşların talebi üzerine olarak Aydın-İzmir Karayolu üzeri Sanayi Sitesi ve Erbeyli Mahallesinde 9 mahallenin kullandığı kavşağa yapılan sinyalizasyon ı

AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, Aydın’ın İncirliova ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Savaş’ı AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimi karşıladı.

 

Beraberindeki heyet ile Aydın-İzmir Karayolu üzeri Sanayi Sitesi Kavşağı ve Erbeyli Mahallesinde 9 mahallenin kullandığı kavşağa yapılan sinyalizasyon ışıklarını yerinde inceleyen Savaş, aynı yerde sanayi sitesinden karşıya, Hürriyet Mahallesinin olduğu sokağa araçların geçebileceği geçit için karayolları ile görüştü. AK Partili Savaş, Nisan ayında sıcak asfalt ile birlikte geçidinde yapılacağı ifade etti.

 

VATANDAŞIMIZIN CAN GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ

 

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Savaş,  “İncirliova Sanayi Sitesi önündeki kavşakta vatandaşlardan ilçe başkanımıza gelen sinyalizasyon sistemi talebi üzerine hemen çalışmalar başladı. Can güvenliği ve trafik açısından sıkıntı oluşturuyordu. Karayollarından ricada bulunduk ve sinyalizasyon ışıklarını yaparak faaliyete geçirdiler.

 

Ayrıca aynı bölgede karşıdan karşıya araçlarında geçebileceği bir geçit yapılacak. Bunun içinde şimdi Karayolları Bölge Müdürü ile görüşüp bilgi aldım. İnşallah Nisan ayı itibari ile sıcak asfalt çalışması başlayacak. Aydın’ın girişinden Selçuk ilçesine kadar sıcak asfalt olacak. Bu yollarda ulaşım daha güzel olacak. Bu çalışmalar yapılırken de buradaki araçların geçeceği alt geçit yapılacak. Araçlar sanayiden çıkarken sıkıntı yaşıyor. Bu sorun da çözülmüş olacak.” diye konuştu.

 

Ziyarette hazır bulunan Erbeyli Mahalle Muhtarı İsmail Akça ve Hürriyet Mahalle Muhtarı Tuncay Yıldız AK Partili Savaş’a teşekkür etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler