Acarlar’da yeni meydan ve yol çalışmaları hız kazandı

Acarlar’da yeni meydan ve yol çalışmaları hız kazandı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya Acarlar Mahallesi meydan ve yol yenileme bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Ege Bölgesi’nin meyve ve sebze üretiminde en önde gelen yerleri arasında yer alan Acarlar Mahallesi’nde, Başkan Kaya öncülüğünde İncirliova Belediyesi tarafından yürütülen meydan ve yol yenileme, bakım-onarım çalışmaları hız kazandı. Acarlar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kaya çalışmaları yerinde inceledi. Yeni düzenlenecek 2 bin metrekareye yakın meydan alanı içerisinde olan eski dükkânların yıkımı ve molozların temizlenmesi işlemlerinin ardından meydanda ve meydana bağlı caddelerde iş makineleri çalışmaya başladı. Çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Kaya ilgili birim müdürlerinden çalışmalar ile ilgili bilgi alırken mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek görüş, öneri ve taleplerini dinledi. Başkan Kaya’ya Acarlar Mahalle Muhtarı Kemal Karabulut da eşlik etti. Yakın zamanda yeni meydanlarına kavuşacak olan Acarlar Mahallesi sakinleri Başkan Kaya’ya memnuniyetlerini dile getirdi.

acarlarda-yeni-meydan-ve-yol-calismalari-hiz-kazandi-1.jpg

“BİZİM GÜNDEMİZDE HİZMET VAR”

Acarlar Mahallesi meydan ve yol yenileme, bakım onarım çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Emeğin Başkenti, Çalışkan İnsanların Diyarı Acarlar Mahallemize, çevre düzenlemesi ve yeni yolları ile güzel bir meydanı kazandıracağız. Meydana bağlı yollarımızın kazı çalışmalarını bitirdik ekiplerimiz hızlı bir şekilde dekoratif taş döşeme işlemlerine başlayacaklar. İki bin metrekareye yakın meydanımızın içerisinde, alana ferah ve güzel bir görünüm kazandıracak süs havuzumuz bulunacak. Acarlar Mahallemizde motosiklet ve bisiklet kullanımı çok yaygın. O nedenle meydanımızda bu araçlara ait bir park alanı da planladık. Çarşıya gelen vatandaşlarımızın motosiklet ve bisikletlerini park edip, alışverişlerini rahatça yapacakları yeni bir alanı Acarlarımıza kazandırıyoruz. Projemiz kısa sürede tamamlandığında hem esnafımız hem de vatandaşımız, güzel ve ferah bir meydana kavuşmuş olacaklar. İncirliova tarihinin en büyük yol yatırımlarını yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Bu yatırımlarımız Acarlar Mahallemizde de devam ediyor. Bundan önce de söyledim yine söylüyorum bizim gündemimizde hizmet var. Biz hizmetlerimiz dışındaki gündemlerle ilgilenmiyoruz. Bu doğrultuda Acarlar Mahallemizde de hizmetlerimize devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

acarlarda-yeni-meydan-ve-yol-calismalari-hiz-kazandi-1-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler