Açıklanan hububat ve bakliyat alım fiyatları üreticilerimizin beklentilerini karşılayacaktır

Açıklanan hububat ve bakliyat alım fiyatları üreticilerimizin beklentilerini karşılayacaktır

Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çiftçi ve esnafa yönelik açıkladığı yeni desteklerin beklentileri karşılayacağını değerlendirdi.

Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, yaptığı yazılı açıklaması ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hububat ve bakliyat alım fiyatları ile kuraklıktan zarar gören çiftçilerin borçlarının ertelenmesine yönelik açıklamasıyla üreticilerin nefes aldığını ifade etti.

Aydın'da üreticilerin kuraklıkla karşı karşıya olduğunu vurgulayan Çondur, "Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan hububat ve bakliyat alım fiyatları üreticilerimizin beklentilerini karşılayacaktır. Ayrıca kuraklıktan zarar gördüğü belirlenen üreticilerimizin Ziraat'e ve tarım kooperatiflerine olan borçlarının ertelenmesi de üreticilerimizi bir nebze olsun rahatlatacaktır. Temennimiz çiftçilerimizin bereketli bir sezon geçirmesi yönündedir." dedi.

Salgın sürecinde ciro kaybı yaşayan üyelerinin de hibe desteklerinden yararlanabileceğini aktaran Çondur açıklamasının devamında, "KOBİ ve girişimcilerimize destek için hibe ve nefes kredisi adımlarının atılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'a, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a ve bu süreçte üyelerimizin sorun ve çözümlerini ilgili bakanlıklara ileten TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimizi iletiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler