Aday adayı Nurcan Arslan: Yerel yönetimde kadın aklına güvenin

Aday adayı Nurcan Arslan: Yerel yönetimde kadın aklına güvenin

CHP Germencik Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Nurcan Arslan yerel yönetimlerde kadınların daha fazla yer alması gerektiğini vurgulayarak, “Kadınlar daha adil, eşitlikçi, kapsayıcı ve doğayla dost bir kent yaratır. Benim kentimin de öncelikle huzura ve ekonomik refaha ihtiyacı var. Özetle, bir kente kadın eli değerse çok şey değişir. Ben de Germencik’in sorunlarına vakıf birisi olarak kapsayıcı projelerimle kentimi yönetmeye, değiştirmeye ve dönüştürmeye talibim” dedi.

Şeffaf bir yönetim anlayışıyla huzurlu ve refah seviyesi yüksek bir Germencik inşa etmek için kapsamlı projelerinin olduğunu vurgulayan Nurcan Arslan, yerel yönetimlerde kadın başkanların önemine dikkat çekti.

b79bf6f1-755a-4084-907f-0deec3f29a43.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in “Kendinde bir belediyeyi yönetme hissi gören tüm kadınlar CHP’nin kesin kazanacağı yerlerde aday olmalı” çağrısının kendisine güç verdiğini söyleyen Avukat Nurcan Arslan “Sayın genel başkanımız Özgür Özel’in çağrısı aslında ülkemizin ihtiyacını yansıtıyor. Kentlerimizi kadınlar daha fazla yönetmeli. Biz kadınlar siyasette ne kadar fazla yer alırsak kentlerimiz o derece hızlı değişecek ve dönüşecek. Ben de doğduğum büyüdüğüm Germencik ilçemizin sorunlarına vakıfım ve kapsayıcı projelerim hazır. Kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız, gençlerimiz, doğamız yani aklınıza gelebilecek her bir şeyi geliştirmek güzelleştirmek adına bir projemiz var. Hedefim huzur ve refah seviyesi yüksek bir Germencik yaratmak. Ekonomik ve eğitim seviyesi bir Germencik yaratmak. Nefes alan bir kent yaratmak” dedi.

0c9935ec-a3eb-4daa-84c4-a910eb8a7d63.jpg

GERMENCİK, ŞEFFAF, ADİL VE BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞIYLA YÖNETİLECEK

Germencik’in sorunlarının çözümü noktasında “birlikte yönetim” anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayan Arslan, şöyle konuştu; “Ben Germencik halkının sorunlarının birlikte yönetim anlayışı ile daha hızlı çözüleceğine inanıyorum. Kentin iliklerine kadar nüfuz eden birçok sorun var. Bu sorunların çözümü noktasında halkımızın nasıl bir çözüm, nasıl bir hizmet istediğini görmek ve önemsemek gerekiyor. Biz Germencik’i birlikte yaşamak için yönetmeye talibiz. O zaman birlikte yaşadığımız kenti birlikte yöneteceğiz. Adil ve şeffaf olacağız. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım ki Germencik hak ettiği konuma daha hızlı gelsin.”

1fb95db0-5584-4984-9b8a-87823c783382.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler