Adnan Menderes Bulvarı’nda bugüne özel stant açtı

Adnan Menderes Bulvarı’nda bugüne özel stant açtı

Aydın’ın Efeler İlçesinde yaşayan 36 yaşındaki Öznur Deveci uzun yıllardır organizasyon işi ve hediyelik eşya satışı işi ile uğraşıyor. Deveci, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel Adnan Menderes Bulvarı’nda çeşitli hediyelik eşyaların yer aldığı stant açarak ilgililerin dikkatini çekmeyi başardı.

HABER: (Saniye BAŞKAN)

14 Şubat Sevgililer Günü her yerde olduğu gibi Aydın'da da hareketli bir şekilde geçmeye devam ediyor. Son olarak Adnan Menderes Bulvarı üzerinde dükkanının karşısına bugüne özel stant kuran genç girişimci Öznur Deveci bugüne özel böyle bir şey yaptıklarını ifade etti. Deveci, “Sevgililer Günü dolayısıyla Adnan Menderes Bulvarında böyle bir stant açtık. Efeler'de yaşayan vatandaşlarımız da çok sevdi ve beğendiler. Onlardan çok güzel geri dönüşler aldık. Bugün işlerimizde farklı bir yoğunluk yaşanıyor. Diğer günlere oranla daha yoğunuz diyebilirim. Biz sabah saatlerinde hazırlıklarımıza başladık ama esas işlerimiz öğleden sonra başladı. Mesai bitimine doğru daha da yoğunluk olur diye düşünüyorum” dedi.

“HER BÜTÇEYE UYGUN HEDİYELİKLERİMİZ MEVCUT”

Her bütçeye hitap ettiklerini söyleyen Deveci, “Stantta canlı çiçek ağırlıkta olmak üzere yapay çiçek, çikolata, kutulu aranjman hediyeler mevcut. En çok tercih edilen şu anda tekli güller. Fiyatları 100 liradan başlıyor 650 liraya kadar yükseliyor. Birbirini seven herkesi bugünün önemine özel olarak hatırlayıp hediye almalarını öneririm. Sevgi bir günlük bir duygu değil. Herkesi standımıza bekliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler