ADÜ Rektörü Kent'ten 'böcek' açıklaması

ADÜ Rektörü Kent'ten 'böcek' açıklaması

ADÜ Rektörü Bülent Kent, ‘yemeklerde böcek çıktı’ haberleri üzerine açıklamalarda bulundu. Rektör Kent, “Biz defalarca konuştuk. Firma böyle bir şey mümkün değil diyor. Eğer bu sorun bir daha yaşanırsa firmaya ceza keseceğiz” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rektör Kent, sosyal medyada yemeklerden böcek çıktı paylaşımlarını değerlendirdi. Rektör Kent, “Biz bu konunun yakın takipçisiyiz. Firmadan savunma istedik” ifadelerini kullandı.

“YEMEK ŞİRKETİ İDDİALARI REDDEDİYOR”

Rektör Kent, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Biz yemek ihalesine çıkıyoruz. Belirli ihale şartnamesi var. O şartlara uyan şirketle biz sözleşme imzalıyoruz. Yemek şirketi diyor ki, ‘Bizim yemeklerimiz diyetisyenler tarafından denetleniyor. Bizim yemeklerimizde bunun çıkması mümkün değil, öğrenci bunu kendisi yapıyor.’ Biz onlarla kavga da ediyoruz. En son sosyal medyaya yansıyan bir nohut yemeğinin içinde çıktığı yönünde. Şirketin iddiası şu, ‘Nohut sert bir besin bu pişinceye kadar eziliyor böceğin veya herhangi bir canlının parçalanıp dağılması gerekiyor. Kazanda 2-3 saat kaynıyor bu yemekler.’ İddiasında bulunuyorlar.

Peki bu nerden geliyor? Bunu öğrencinin yaptığını söylüyorlar. Bize böyle söylüyorlar. Biz ama yine de defalarca görüştük, savunma istedik. Böyle bir sorun var, bu devam ederse biz şirkete ceza keseceğiz öyle bir yetkimiz var ama şirketin iddiası öğrenci onu kendisi yapıyor. Diğer hiçbir yerden şikâyet gelmiyor sadece sizden geliyor dediler.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler