ADÜ’de İlahiyat Fakültesi açılıyor

ADÜ’de İlahiyat Fakültesi açılıyor

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, eski adıyla İslami İlimler Fakültesi olan ve 16 Aralık 2023 tarih ve 32401 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan 7956 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı gereğince adı değiştirilen İlahiyat Fakültesini ziyaret etti.

İl merkezinde ve ilçelerde bulunan kampüslerde ziyaret ve incelemelerde bulunan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Merkez Kampüste bulunan İlahiyat Fakültesini ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Eğitim-öğretim için aktif hale getirilen ve haziran ayından itibaren öğrenci alımlarına başlanacak İlahiyat Fakültesinde yapılan hazırlık çalışmaları hakkında bilgi alan Rektör Kent, derslikleri gezerek incelemelerde bulundu.

11.jpg

Fakülte binasının fiziki ve teknik durumu ile yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi alan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, İlahiyat Fakültesinin akademik ve idari personeliyle bir araya gelerek personelden gelen talep ve önerileri dinledi.

12.jpg

Öğretim üyesi alımları başlanan ve 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için akademik kadro alımlarının hızla devam edeceğini vurgulayan Kent, akademik kadroların bir an önce tamamlanarak haziran ayından itibaren öğrenci alımlarının başlayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler