ADÜ'den açıklama geldi

ADÜ'den açıklama geldi

Aydın’da bugün gerçekleştirilen YKS oturumu sırasında Adnan Menderes Üniversitesi'nde elektrik kesildiği haberleri üzerine rektörlükten açıklama geldi. Yapılan açıklamada kesintinin Aydın’ın büyük bölümünde meydana geldiğine vurgu yapıldı.

YKS’nin ilk oturumu olan TYT sınavında Aydın'da binlerce öğrenci ter döktü. Sınav esnasında gök gürültülü sağanak yağışın etkisini göstermesiyle Efeler ilçesinde hayat durma noktasına geldi. Bu sırada Adnan Menderes Üniversitesi’ndeki bazı fakültelerin de aralarında bulunduğu şehrin büyük bölümünde elektrikler kesildi. Yaşanan olayın ardından sosyal medyada bahse konu ile ilgili çıkan haberlerin üzerine ADÜ’den açıklama geldi.

“KESİNTİ SADECE ÜNİVERSİTEDE OLMADI”

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Yükseköğretim Kırımları Sınavı (YKS) esnasında, Aydın ili sınırları içerisinde aniden baş gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanmıştır. Bu kesinti, üniversitemizin bazı binalarını da etkilemiştir. Kesinti süresi, bölge veya bina bazında 3 ila 10 dakika arasında değişkenlik göstermiştir. Bu aksaklık sebebiyle, sınava giren öğrencilerimize elektrik kesintisi süresine bağlı olarak 3 ila 10 dakika arasında ek süre verilmiştir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler