ADÜ'LÜ ÖĞRENCİLERDEN DOĞULU ÖĞRENCİLERE YARDIM ELİ

ADÜ'LÜ ÖĞRENCİLERDEN DOĞULU ÖĞRENCİLERE YARDIM ELİ

Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri, Bingöl ve Iğdır'da yaşayan ilkokul öğrencilerine kitap bağışında bulundu. Gelen kolilerin içerisinden çıkan kitapları gören öğrencilerin mutlulukları kameralara yansıdı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencileri, gerçekleştirdikleri yardım kampanyası ile vatandaşların gönlünü kazandı. Pandemi döneminin ardından tekrar sınıflara dönen öğrencilere destek olmak isteyen ADÜ'lü öğrenciler, dev bir yardım kampanyası başlattı. Yüzlerce kitap toplayan öğrenciler, topladıkları kitapları geçtiğimiz hafta Bingöl Karlıova İlkokulu ve Iğdır Kazancı Köyü İlkokulu kütüphanelerine gönderdi.

"HER ŞEY MİNİK DOSTLARIMIZ İÇİN"

ADÜ'lü öğrenciler tarafından toplanan kitaplar, bugün Bingöl ve Iğdır'da ki okullara ulaştı. Kolileri açtıklarında kitaplarla karşılaşan öğrencilerin mutluluğu ise kameralara yansıdı.

Yardım kampanyası hakkında açıklama yapan ADÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Yusuf Yetkin, projeye katkısı olan tüm öğrencilere teşekkür etti. Yetkin, "Böyle bir şeye vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların okumasını topluma faydalı bireyler olmalarını istiyoruz.     Bingöl ve Iğdırdaki köy okullarına gönderdik. Her şey minik dostlarımız için" dedi.

whatsapp-image-2021-03-18-at-20-59-42.jpeg

4325235.png

whatsapp-image-2021-03-18-at-20-59-48-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler